Kies hier uw

favoriete Kiri®!

Kies hier uw favoriete Kiri®!

Als kinderen al een voorkeur hebben, dan is het vast en zeker de unieke smaak van Kiri®: fris, zacht en romig, smeuïg te smeren. Kiri® begeleidt uw kind door de mooiste momenten van de dag.

Het product is verkrijgbaar in verscheidene formaten afhankelijk van de gelegenheid: Kiri® Makkelijk smeerbaar voor het ontbijt of op boterhammen, Kiri® Porties voor tijdens de lucht of het avondeten en Kiri® Dippi voor een bewuste snack in de voor- of namiddag. Kom hier al onze producten ontdekken om uw favoriete Kiri® te vinden.

Kiri® Dippi

Kiri® staat voor eenvoudig genieten, elk moment van de dag. Kiri® Dippi zijn fun en bijzonder lekker als bewuste snack. Kiri® zorgt voor calcium en de broodstokjes zorgen voor de granen! Het ideale tussendoortje! Kiri® Dippi zijn klein en handig, perfect voor thuis en onderweg. Ze zijn gemakkelijk te openen en kunnen tot 8 uur buiten de koelkast worden bewaard in de boekentas van uw kinderen, om van te smullen op het einde van de schooldag. Kiri Dippi zijn ook verkrijgbaar met volkoren broodstokjes en broodstokjes met tomatensmaak.

MEER INFORMATIE

Kiri® Vlootje

Kiri® staat voor eenvoudig genieten, elk moment van de dag. Kiri® bestaat nu ook in een kuipje zodat u kunt genieten van zijn unieke smaak als sandwich spread. Wist u dat? Deze hersluitbare verpakking is erg gebruiksvriendelijk waardoor Kiri in het hele gezin kan worden gedeeld.

MEER INFORMATIE

Kiri® Porties

Kiri® staat voor eenvoudig genieten, elk moment van de dag. Deze iconisch verpakte porties zijn gemaakt van gepasteuriseerde verse melk en een smeuïge room voor een genereuze smaak, water en melkproteïnen zorgen voor een stevige en smeuïge textuur en de melkfermenten en een snuifje zout geven Kiri® zijn typische licht gezouten smaak. Kiri® Porties zijn uw dagelijkse partner om u te helpen uw kinderen te voorzien van calcium voor de beenderontwikkeling en alle andere ingrediënten die uw kinderen nodig hebben voor een normale groei!

MEER INFORMATIE
X