MANIFEST KIRI® EN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Kiri® zet zich al meer dan 50 jaar in om kwaliteitsvolle, veilige en verantwoorde zuivelproducten aan te bieden die tegemoetkomen aan ieders behoeften. Onze consumenten vertrouwen op ons. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om hen altijd het beste te bieden dan ook ernstig. Kiri® blijft eraan werken om zijn producten te verbeteren om duurzame voeding voor iedereen te garanderen.

Bij Kiri® zijn we van nature vrijgevig. Onze producten zijn gemaakt melk en room van gecontroleerde herkomst: de melk komt uit Frankrijk, waar onze melkveehouders hun weidekoeien voederen zonder ggo’s <0,9%. Het Kiri-recept® bevat vanouds een aantal additieven om aan specifieke behoeften te voldoen, zoals een langere houdbaarheid en een smeuïge textuur. Die additieven zijn uiteraard toegelaten door de geldende regelgeving en hun onschadelijkheid is aangetoond door internationale en nationale volksgezondheidsinstanties. Bovendien voegen we ze uiterst zorgvuldig toe, altijd in minieme hoeveelheden volgens strikte regels.

Kiri® blijft zijn recepten verbeteren om de ingrediëntenlijsten te vereenvoudigen en zo te voldoen aan de verwachtingen van oe consumenten en tegelijkertijd de unieke, romige smaak en smeuïge textuur van zijn producten te bewaren. We hebben er vrijwillig voor gekozen om de overstap te maken naar recepten met eenvoudigere ingrediëntenlijsten, met nog steeds de meest kwaliteitsvolle ingrediënten. Het is ons doel om additieven volledig uit onze recepten te verwijderen en tegelijkertijd de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten te blijven garanderen.

En we gaan de goede kant op dankzij meer dan 10 jaar intensieve en aanhoudende inspanningen van onze teams en leveranciers, met nieuwe technische ontwikkelingen die geen afbreuk doen aan onze eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat Kiri® in 2019 in Duitsland zijn eerste Kiri®-porties uitbracht volgens een recept zonder toevoegingsmiddelen! Zo’n verandering vraagt technische aanpassingen in de fabrieken en daarom duurt het even vooraleer de andere landen volgen.

We hebben grote vooruitgang geboekt en we gaan onvermoeibaar door zonder treuzelen. In mei 2020 brengen we de vernieuwde Kiri®-porties uit in Frankrijk, België, Oostenrijk, Luxemburg, Spanje, Cyprus, Griekenland, Denemarken en Zwitserland, met eenvoudige ingrediënten zonder toevoegingsmiddelen! En daar laten we het niet bij. Binnenkort volgt er meer nieuws over onze recepten met natuurlijke ingrediënten! 

X